Help de Horeca

Nieuws /

Het zijn bijzondere tijden voor heel Nederland. We worden geconfronteerd met omstandigheden die nog nooit eerder hebben plaatsgevonden. In zulke tijden is het van het grootste belang dat we naast elkaar gaan staan. Daarom ondersteunt FWS het initiatief ‘Help de Horeca’. Dit initiatief zorgt dat de horecaondernemers van Nederland een steuntje in de rug kunnen krijgen. Door een waardebon aan te schaffen, kan je jezelf alvast verzekeren van mooie momenten in jou favoriete restaurant of café. Door de waardebon krijgen ondernemers alvast de inkomsten binnen die zij ontzettend hard nodig hebben.

Er zijn voor elkaar

Het is voor veel horecaondernemers een lastige tijd. Taco Juriaanse, directeur FWS: “Onze sector is erg bewust hoe hard de coronacrisis de horeca raakt. Wij als partner vinden dan ook dat wij moeten laten zien dat wij er zijn voor elkaar. Het gaat naast de ondernemers, ook om de werknemers in de horeca. Als er dan hulp geboden kan worden middels een platform als ‘Help de Horeca’, dan ondersteunen wij dat graag”.

Help de Horeca

Via de site www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen worden gekocht door iedereen die geniet van de Nederlandse horecagelegenheden. Door deze waardebonnen aan te schaffen geef je de horecaondernemers een voorschot op een mooi diner of een lekkere borrel als de tijden weer normaal zijn. Zo kan je elkaar helpen in een lastige tijd.

Meedoen

Horecaondernemers die mee willen doen aan Help de Horeca kunnen zich vanaf nú aanmelden op de website. Vanaf zaterdag 21 maart 15.00 kunnen consumenten een waardebon aanschaffen voor een favoriet café, restaurant of kroeg. Dit kan ook op www.helpdehoreca.nl.