Uitstekende calorievrije dorstlessers
Mineraal- en bronwaters onderscheiden zich van andere soorten water door de natuurlijke zuiverheid en de constante kwaliteit. Het zijn uitstekende calorievrije dorstlessers voor elk moment van de dag.

Natuurlijk mineraalwater

Natuurlijk mineraalwater moet aan strenge wettelijke eisen voldoen. De mineraalwaterbronnen worden op meer dan 100 parameters getest voordat ze wettelijk worden erkend. Ook tijdens het gebruik van de bron wordt het mineraalwater regelmatig gecontroleerd. In Nederland zijn deze eisen vastgelegd in het Warenwetbesluit Verpakte Waters. Met het warenwetbesluit heeft Nederland de Europese regels (waaronder richtlijn 2009/54) vertaald in Nederlandse wetgeving.

Koolzuur en koolzuurvrij
Consumenten kunnen kiezen uit verschillende soorten natuurlijk mineraalwater. De markt onderscheidt koolzuurhoudend en koolzuurvrij (zogenoemd 'plat') water. Bij koolzuurhoudend water is er verschil tussen water dat van nature koolzuur bevat en water waaraan het gas is toegevoegd. De hoeveelheid koolzuur kan verschillen. De Nederlandse Warenwet geeft hiervoor geen richtlijnen. Wel moeten fabrikanten vermelden of er koolzuur is toegevoegd. Zowel  koolzuurvrij als koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater winnen de laatste tijd aan populariteit, vooral als verfrissing bij de maaltijd. In landen met een natuurlijk mineraalwatertraditie is deze variëteit al heel lang in trek.