Actueel

  • 10/10/2014
    Natuurlijk mineraal- en bronwater past uitstekend in duurzame levensstijl

    Het drinken van natuurlijk mineraal- en bronwater past uitstekend in een duurzame levensstijl. Er wordt weleens getwijfeld aan de lage milieu impact van mineraal- en bronwater. Dit is onterecht blijkt uit de explanimation over natuurlijk mineraal- en bronwater, die de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters en Sappen (FWS) op de Dag van de Duurzaamheid heeft gepubliceerd.

  • 30/09/2014
    Mineraal- en bronwater van hoge kwaliteit en consumptie past in een duurzame levensstijl

    “Mineraal- en bronwater is een ander product dan leidingwater. Bronnen van mineraal- en bronwater zijn wettelijk streng beschermd. Hiermee wordt het unieke en van nature zuivere karakter van mineraal- en bronwater gewaarborgd”, zegt Raymond Gianotten, directeur FWS. Hij reageert hiermee op een artikel van Alphons Geerlings, waarin deze zich kritisch uitlaat over water uit flessen. De FWS wijst graag op enkele feitelijke onjuistheden in het artikel en wil enkele beweringen in de juiste context plaatsen.

Meer nieuws

Uit de media

Meer uit de media

FWS Opinie

Waters zijn gezond, natuurlijk, handig om mee te nemen en relatief duurzaam. Zo wordt 95% van de waters van de FWS-leden binnen de eigen grenzen geproduceerd of net over de grens in Belgiƫ. Daarnaast zijn alle verpakkingen recyclebaar.