Actueel

 • 30/09/2014
  Mineraal- en bronwater van hoge kwaliteit en consumptie past in een duurzame levensstijl

  “Mineraal- en bronwater is een ander product dan leidingwater. Bronnen van mineraal- en bronwater zijn wettelijk streng beschermd. Hiermee wordt het unieke en van nature zuivere karakter van mineraal- en bronwater gewaarborgd”, zegt Raymond Gianotten, directeur FWS. Hij reageert hiermee op een artikel van Alphons Geerlings, waarin deze zich kritisch uitlaat over water uit flessen. De FWS wijst graag op enkele feitelijke onjuistheden in het artikel en wil enkele beweringen in de juiste context plaatsen.

 • 29/08/2014
  Natuurlijke zuiverheid mineraal- en bronwater gegarandeerd

  Uit meerdere recente berichten in de media blijkt dat de kwaliteit van leidingwater en de veiligheid van bronnen bestemd voor leidingwater in Nederland onder druk staan. Bronnen voor mineraal- en bronwater daarentegen zijn wettelijk beschermd en daardoor is de natuurlijke zuiverheid altijd gegarandeerd. 

   
Meer nieuws

Uit de media

Meer uit de media

FWS Opinie

Waters zijn gezond, natuurlijk, handig om mee te nemen en relatief duurzaam. Zo wordt 95% van de waters van de FWS-leden binnen de eigen grenzen geproduceerd of net over de grens in Belgiƫ. Daarnaast zijn alle verpakkingen recyclebaar.