Voeding & Gezondheid

Limonadesiropen passen, net als andere voedingsmiddelen, in een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Siropen lenen zich uitstekend om overal te gebruiken, op elk moment van de dag. Het uitgebreide assortiment en de keuze van mengverhoudingen met water maakt het mogelijk om een bewuste keuze te maken die past bij een geheel eigen leefstijl. Ook het aanbod is gevarieerd waardoor het plezier in drinken wordt bevorderd.

Gezonde leefstijl
Als mensen wordt gevraagd wat ze belangrijk vinden in het leven, noemt men vaak gezond zijn en gezond blijven. Logisch, want wie zich gezond voelt, functioneert beter en kan meer genieten van het leven.

Een gezonde leefstijl draagt bij aan een goede gezondheid. Een gezonde leefstijl houdt onder andere in: niet roken, gezond eten, voldoende drinken, voldoende bewegen, matig zijn met alcohol en zorgen voor voldoende ontspanning.

Gezond eten doet men door te variëren. Dat wil zeggen: volop basis voedingsmiddelen zoals brood, aardappelen, groenten, fruit en zuivelproducten afwisselen. Hiermee leg je de basis. Daarnaast kan je genieten van aanvullende producten. Ook siropen passen dus in een gezond voedingspatroon. Limonadesiropen maken het je gemakkelijk om voldoende te drinken. En tegelijkertijd dragen ze bij aan momenten van ontspanning en gezelligheid.